Care a fost primul job al managerilor de azi

Marii manageri ai companiilor care au cifre de afaceri de miliarde de dolari anual, au plecat de jos, muncind foarte mult inca de tineri.

Michael Dell, manager Dell, care are o avere de peste 15 miliarde de dolari, a inceput sa munceasca, de la 12 ani, ca spalator de vase, pentru 2,3 $ pe ora, apoi a vandut ziare.

T. Boone Pickens, CEO la BP Capital Management, la 12 ani muncea pe 28 de centi pe zi acum are o avere de 1,4 miliarde de dolari

Clarence Otis, CEO la Darden Restaurants, companie care are un lant de 1.800 de restaurante unde muncesc 180.000 de angajati, la 17 ani era servitor intr-un restaurant pentru 3,5 dolari pe ora.

Jack Schuessler, fost CEO Wendy's International, cele mai mari retele de tip fast-food, intre 2000 si 2006 a inceput ca incarcator descacator pentru 2.45 dolari pe ora.

Dupa ce a muncit ca medic intr-o baza militara, Bill Watkins, a fost director pana in 2009 la Seagate, cel mai mare producator de hard-disk-uri din lume.

La 11 ani, Michael Morris vindea ziare pentru 5 dolari pe zi, iar acum este CEO la American Electric Power, unul dintre cei mai mari producatori de energie electrica din SUA.

Sursa : capital.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu