Angajati din randul studentilor pentru mari companii


Marile companii din Romania sunt interesate sa ofere studentilor pregatire,urmand ca la incheierea acesteia sa obtina un job in cadrul companiei.

100 de tineri pentru BCR unde vor invata timp de un an pentru posturi de front office in sucursalele de retail din Bucuresti. Inscrierile in program se fac pana pe 6 iunie.
Cei care doresc sa faca practica pe perioada verii in cadrul cestei institutii trebuie sa lase un CV la unul din sediile bancii.

Studenti aflati in ani terminali la facultati de Electronica si Telecomunicatii, Automatica si Calculatoare, Cibernetica, Drept, Comunicare, Matematica si Informatica, Marketing, Finante Banci sau Jurnalism pot alege pentru unul din cele 25 de stagii de practica disponibile la Romtelecom

Vodafone cauta tineri entuziasti, talentati, dornici sa experimenteze si sa invete intr-un timp scurt cat mai multe despre industria telecom si brandul Vodafone fara ca experienta dintr-un alt job sa fie o conditie obligatorie.
Posturile disponibile sunt:
-access transport trainee
-core network planner trainee
-radio frequency trainee
-radio frequency traffic and network performance trainee
-web developer trainee
-content developer trainee
-community coordinator trainee.

Producatorul de bere Heineken cauta tineri absolventi buni cunoscatori a limbii engleze pentru programul de pregatire in resurse umane, finante, supply chain si in relatii publice (PR)/marketing. La sfarsitul programului de pregatire avand sansa obtinerii unui job full time.

Alte companii care mai formeaza studenti urmand ca la terminarea programul de pregatire sa poata fi angajati in regim full time sunt :
- Compania de consultanta in management Ensight Management Consulting
- Coca-Cola HBC Romania:
in Bucuresti 8 studenti pentru field sales, key accounts costumer care, key accounts, marketing, planning, logistica si resurse umane
in Timisoara 3 studenti pentru (field sales, productie, mentenanta
in Ploiesti 3 studenti pentru field, productie sales, mentenanta
in Iasi 1 student pentru field sales
in Clij 1 student pentru field sales
- Retailerul Metro Cash & Carry Romania

Toate informatiile despre programele marilor companii cat si posturile pentru care pot opta tinerii studenti in cadrul acestor programe pot fi vazute aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu